Trainerswerking

Met veel passie, kennis en enthousiasme zorgt onze trainerswerking voor lessenreeksen, activiteiten en opvolging van al onze jeugdspelers, volwassenen en G-tennissers. 

Het team

Hoofdtrainer: Kevin Jelu
Jeugdwerking: Caroline Delvaux, Roeland Vandenberghe, Sofie Van Grunderbeeck en Margot Petitjean
Coördinator G-tennis: Kian Vanluyten

Jeugd

De trainerswerking zorgt voor tenniskampen, winter- en lentelessen voor onze jeugdspelers. De insteek van de lessen is afgestemd op zowel jeugdspelers die recreatief willen spelen als jeugdspelers die competitief willen spelen.
Voor de meer recreatieve spelers organiseren ze onder andere een aantal jeugdactiviteiten (bv. ‘kind-ouderdubbeldag’, ’the kids vs. the parents’ en ‘Dag van de Jeugd’) en wekelijks vrij begeleid tennis op vrijdagavond tussen 17u en 19u (niet in juli en augustus).
Voor de competitiespelers zijn er dezelfde jeugdactiviteiten en is er ook dezelfde mogelijkheid tot vrij begeleid tennis. Daarnaast zorgt de trainerswerking voor coaching bij de thuisontmoetingen in de interclub, interclubtrainingen en een competitiestage.

Volwassenen

Voor de volwassenen voorziet de trainerswerking een lentelessenreeks en een Start 2 Tennis-module. Sinds vorig jaar hoort ook de ‘TC Roosendael Match Day’ bij de activiteiten die de trainerswerking organiseert. Op die dag matchen we volwassenen met elkaar om een aantal gezellige enkels en dubbels te spelen. Zo leert iedereen elkaar (wat beter) kennen en ontmoet je ook veel nieuwe mensen.

G-Tennis

In samenwerking met G-Sport Tienen bieden wij van april tot en met september G-tennislessen aan. Meer informatie vind je hier.

Scroll to Top